Landing Page bg N 2017-09-10T05:56:14+00:00

Свали твоята БЕЗПЛАТНА Книга Накарай го да те поиска, и Научи как да се Облечеш, така че да Впечатлиш Всеки Мъж, Който Пожелаеш!

  • как да използваш облеклото, като свой любовен актив;
  • какъв тип мъже привличаш с текущия си стил;
  • какви стайлинг техники да използваш в облеклото, според твоя тип тяло;
  • защо и по какъв начин, цветовете влияят на психиката и възприятията ни;
  • каква е емоцията зад нашето облекло;

Всичко това и още, само в “Накарай го да те поиска”…

My Newsletter

Ето какво казва за книгата НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА – трансформиращ терапевт и основател на Happy Women Academy:

Наталия Кубилкина, препоръка, dressedbytia.com, Tia Stankova, Natalia Kobilkina, моден стилист, София, България, стайлинг консултант, personal stylist, Sofia Bulgaria, Minneapolis, USA, image maker

“Много хора не действат в живота, тъй като не се харесват и по – скоро не харесват визията си. Щастлива съм, че сега вече има този уникален инструмент, който може да промени всичко! Тази книга е прекрасна! Толкова полезна информация събрана на едно място! 

Ти можеш да промениш визията си, чрез тази книга, а новата визия означава нов живот. Скачай смело в трансформациите и промените, заедно с чаровната Тиа. Ще видиш как след това, чудесата сами ще започнат, да се появяват на пътя ти. С обич, Наталия!”

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

За автора:

Tиа Станкова е международен личен стайлинг консултант с клиенти от Европа и САЩ. Създател на уникалната система „Dressed by Tia“, която помага на дамите да изградят индивидуален стил, да правят безупречно първо впечатление и да постигат повече в своя личен и професионален живот, благодарение на добрата визия.

Тиа открива своята страст към дрехите преди близо 20 години, когато започва да създава дрехи за себе си, семейство и приятели. Завършва специализирано училище по дизайн на облеклото и прави няколко собствени колекции. Професионалният и път я отвежда към корпоративния свят, но Тиа никога не спира да работи в сферата на модата, реализирайки различни проекти. Този ценен опит, днес и помага да дефинира лесно и бързо нуждите на своите клиенти.

Тиа е възпитаник на Института по Изкуство и Дизайн в Ню Йорк и има собствена линия за дамски дрехи от органик и екологични материи.


  • Искаш ли да се чувстваш по – уверена и винаги облечена подходящо, за служебно събитие или личен повод;
  • Жадуваш ли, да впечатляваш с външния си вид и да привличаш мъжките погледи;
  • Имаш ли нуждата някой, да ти спести време и пари, като те ориентира в морето от дрехи, избирайки най – подходящите за теб;
  • Надяваш ли се, да разбереш как да избираш дрехите си, така че никога повече да нямаш усещането, че няма какво да облечеш;

Запази час за лични консултация с Тиа на www.dressedbytia.com или tia@dressedbytia.com.


For English version of the book click HERE